Wednesday, March 4, 2009

Uniutama.FM

SAlam mesra buat semua..

setelah sekian lema menyepi dari ke udara di radio Uniuatam.Fm..'Informasi Minda Anda'..hari ni...Faiz dan rakan2 setugas yang masih lagi setia di radio kampus tercinta ini..kembali ke udara...dan seperti biasa..kerinduan sudah terubat..maka untuk permulaan hari ini..Faiz telah berceloteh dengan banyaknya..sehinggakan terasa seperti radio sembang sahaja..

Faiz telah memulakan pagi di Uniutama.FM dengan Zulkarnian..Dj Senior yang begitu seniornya..hehe..dalam segmen Destinasi..segmen yang memang menjadi kegemaran Faiz..kerana Faiz memang suka berjalan..hari nie..Faiz dan Nian telah berbicara mengenai pakej2 pelancongan yang terdapat di Malaysia..banyak lagi yang menarik untuk dilawati..jadi
CUTI2 MALAYSIA..BANYAK UNTUK DILAWATI..BANYAK LAGI UNTUK DITEROKAI..
pergilah melancong...segalanya terdapat di Malaysia..

sekarang Faiz masih lagi di konti radio..menanti turn Faiz untuk ke udara sebentar lagi untuk segmen kegemaran ramai..iaitu Pilihan Anda..banyak pilihan yang akan Faiz tunaikan sebantar lagi...xpela...x berapa mood sangat nak menulis..sebab tengah kesejukan di konti radio nie..jadi faiz akan kembali nanti dengan bermacam lagi cerita menarik..dan Faiz telah kembali ke alam Uniutama.FM yang pasti akan dirindui selalu..sayang semua pendengar dan penyokong Uniutama.FM 'Informasi Minda Anda'...

tulus
-Faiz Hj. Othman-

2 comments:

kuIna Jentayutiara said...

nak buat permintaan boleh tak... salam sayang buat my darling kat PBS tu... ngeh3x

easzasif said...

hmm..boleh je..tapi 2day faiz x on air.x pe..nnt faiz tunaikan permintaanya k