Friday, March 13, 2009

Bidasari Mysterious Prom Nite '09

Salam kesibukan..

Faiz hari nie dalam proses keterujaan untuk melangsaikan tugasan akhir untuk subjek Seminar Teknologi Komunikasi..harap2 dapat berjalan dengan lancar..
10 Mac 2009 (Selasa)
hari nie..yang Faiz ingin kongsikan hanyalah kegembiraan ketika bersama-sama dengan rakan-rakan Biadasari..sempena dengan Majlis 'Bidasari Mysterious Prom Nite 2009'
a glorious nite..memang sangat meriah..
sebenarnya Faiz bukanla antara yang diraikan dalam majlis tersebut..sebabnya Faiz bukanlah ahli sah dalam Kelab Tarian Bidasari..seperti biasalah..Faiz telah ditugaskan dengan rasminya mengendalikan event malam 2 sebagai Pengacara Majlis...x tau la bila Faiz dapat berhenti dan berehat seketika sebagai seorang 'emcee'..tapi x pe..
perasaan faiz ketika mengendalikan Majlis pada malam 2..memang teruja sebab semuanya berpakaian ala2 nak pergi parti halloween (macam lari tema je)..tapi itulah..semuanya bertungkus lumus memastikan diri mereka kelihatan cantik dan menarik..
Faiz juga tidak ketinggalan mengenakan sepersalinan ala tuksedo dan juga Masquirade (maybe macam 2 la eja dia agaknya) yang telah Faiz buat sendiri..jaket Faiz telah disponsor khas oleh Pusat Budaya dan Seni, UUM dan mekap telah ditaja oleh A'Anz Boutiqe & Collection..memang cantik mekap yang telah ditempel kat muka Faiz..thank 2 all yang banyak membantu Faiz pada malam kejadian...thank juga atas jemputan menjayakan majlis makan malam yang menarik di akhir semester ini..

4 comments:

kuIna Jentayutiara said...

akak tgk mcm dracula... hehehe



larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

easzasif said...

oh..tema memang ala2 racula..mati tercekik mask..

~oReN~ said...

hahahaha......... faiz...
nasib baik i tak mai..uol...
kalu tak sure i jadi mangsa... hahaha

putera_iman said...

salam.. hai faiz .. saya baru nak try2 wat blog2 ..hehe. erm.. nampak cm best jer wat diner mcm 2,kan2..